Værelser

 

Hotel Strandly har 29 individuelt indrettede værelser, hvor der er rig mulighed for afslapning i hyggelige omgivelser. Alle værelser har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland, da vi lægger vægt på, at vores gæster får en god nats søvn. Som en del af værelsesprisen er vores lækre morgenmad inkluderet.

Alle værelser fremstår rummelige med eget bad og toilet, lænestol, skrivebord og TV. Flere af værelserne har terrasse og egen balkon. Der er desuden gratis WI-FI og mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Online booking

Book dit næste ophold her.

Standard enkeltværelse

Priser fra DKK 695,00 – DKK 1.645,00 alt afhængig af sæson og efterspørgsel.

Prisen er angivet per værelse per nat for én person.
Værelsesprisen er inkl. morgenmad.

Rummeligt og lyst værelse, som indeholder en pragtfuld Nexus-seng i størrelse 120×200 cm. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lægger vægt på, at du sover behageligt. Derudover er der skrivebord, lænestol, fjernsyn, elkedel og føntørrer på værelset.

 

Standard dobbeltværelse

Priser fra DKK 795,00 – DKK 1.795,00 alt afhængig af sæson og efterspørgsel.

Værelsesprisen er inkl. morgenmad.

Lyst dobbeltværelse med mulighed for at nyde lyset og atmosfæren i Skagen. Det er indrettet med en pragtfuld Nexus-dobbeltseng i størrelsen 180×200. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lægger vægt på, at du sover behageligt. Der er desuden skrivebord, lænestol, fjernsyn, elkedel og føntørrer på værelset.

Dobbeltværelse med balkon

Priser fra DKK 995,00 – DKK 1.995,00 alt afhængig af sæson og efterspørgsel.

Værelsesprisen er inkl. morgenmad.

Lyst og rummeligt superior dobbeltværelse. Det er indrettet med en pragtfuld Nexus-dobbeltseng i størrelsen 180×200. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lægger vægt på, at du sover behageligt. Derudover er der sofa, skrivebord, lænestol, fjernsyn, elkedel og føntørrer på værelset.

Superior dobbeltværelse med balkon

Priser fra DKK 1.095,00 – DKK 2.095,00 alt afhængig af sæson og efterspørgsel.

Værelsesprisen er inkl. morgenmad.

Velindrettet familieværelse med mulighed for at nyde solen på balkonen. Det er indrettet med en pragtfuld Nexus-dobbeltseng i størrelsen 180×200. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lægger vægt på, at du sover behageligt. Derudover er der sofa, skrivebord, lænestol, fjernsyn, elkedel og føntørrer på værelset.

 

Der er på flere af værelserne mulighed for ekstra opredning:

Børn mellem 0-2 år overnatter gratis i forældres seng (mulighed for barneseng DKK 200,00 per nat)
Børn mellem 3-12 år – DKK 350,00 per nat
Børn over 12 år DKK 500,00 per nat

Vores senge

Du vil opleve en dejlig kvalitetsseng og en skøn nattesøvn på hotel Strandly i Skagen. Vi ønsker, at alle vores gæster får en god søvn, og vi har derfor valgt nogle af de bedste og mest komfortable senge i Danmark – Nexus-sengen fra Drømmeland. 

Med Nexus kvalitetssenge får du en lækker håndlavet kvalitet. Topmadrassen er åndbar og består bl.a. af 60 % Øko-Tex certificeret naturlatex, som understøtter din krop og lader den ånde. Der er 2 lag fjedre i boksen, som sikrer dig en komfortabel søvn. 

Vi ønsker dig en god nats søvn på Hotel Strandly i Skagen.