Om os

Med beliggenhed i den gamle del af Østerby og de unikke historiske rammer ønsker vi at trække historien og stedets naturlige omgivelser med ind på hotellet. Hotel Strandly er løbende renoveret med spændende referencer til hotellets oprindelsesperiode.

person

Den 1. januar 2023 begyndte et nyt kapitel på det 118 år gamle hotel, da Thomas Luca Andreasen og Kim Andreasen overtog hotellet. Thomas Luca Andreasen står for den daglige drift af hotellet. Et område han kender særdeles godt efter at have stået i spidsen som direktør for Brøndums Hotel gennem de sidste 7 år.

Før jobbet på Brøndums Hotel var Thomas fra 2010 til 2015 direktør for ishockey-klubben Odense Bulldogs på Fyn.

 

”Vi ønsker at bevare, videreføre og udvikle det lokalforankrede hotel, hvor naturen, omgivelserne, historien og nærmiljøet skal tages med ind. Jeg har mange ideer til forbedringer af hotellet, og den kommende tid skal bruges på at indrette og renovere hotellet, så den rette atmosfære skabes”.

Udtaler Thomas Luca Andreasen

person

Restaurant

Restauranten er respektfuldt renoveret, så stemningen og den særlige atmosfære fra 1920erne er bibeholdt. Her er smukke malerier fra den tid velbevaret.

I restauranten kan vores lækre morgenbuffet samt vores smagfulde tapas med diverse specialiteter nydes.

Vi har et spændende udvalg af udsøgte vine, som kan nydes til enhver lejlighed.

Om sommeren er det naturligvis også muligt at nyde morgenmaden og tapassen på terrassen.

 

Stort selvskabs arrangement
Hotel strandly set udenfra

Hotel Strandly

Hotel Strandly har 29 forskellige indrettede værelser, som løbende vil gennemgå en nænsom renovering hen over de næste par år. Alle værelser fremstår rummelige med eget bad og toilet, lænestol, skrivebord og TV. Flere af værelserne har egen balkon samt elkedel og føntørrer. Der er desuden gratis WI-FI og mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Hotel strandly set udenfra

Fællesfaciliteter

Fællesfaciliteterne på Hotel Strandly omfatter en dejlig have og terrasse, hvor morgenmaden, vores tapasanretning og udsøgte vine kan nydes ved flot vejr.
Autenticiteten og den afslappede stemning skal mærkes, når gæsterne kommer på Hotel Strandly. Derfor er værtskabet afgørende, og vi gør vores ypperste for at imødekomme gæsterne, så de føler sig hjemme og får lyst til at komme igen.

I vores reception er der mulighed for at købe forfriskninger. Både i form af lækre kaffespecialiteter, vin, øl, drinks og snacks. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

nabo til havnemiljøet

I takt med industrialiseringen og havneudvidelserne er Hotel Strandly nabo til havnemiljøet. Af den grund kan der i perioder opleves let støj og lugtgener.

Udenfor Hotelstandly fest

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Velkommen til Hotel Strandly.

Ønsker du at høre mere: